Thursday, August 22, 2013

Cerita Raya

As Salam..

Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir dan Batin.


Cerita pasal raya, semuanya dah selamat beraya dengan meriahnya. Tahun ni rumah dipenuhi saudara-mara. Memang tak keluar ke mana-mana. Lepas masak, masak lagi. Sampai tengah malam la ceritanya. Banyaklah yang datang ke rumah termasuklah kawan-kawan lama, famili dudu, memang ramailah!

Masa balik hari tu, sejarah baby VIVA tu menelan kos yang sangat rendah. Masa balik tu tak ada la jem pun tapi tayar botak sangat. Follow pulak kereta dudu, memang kena slow la. Haha.. Alhamdulillah.. Tak perlu tambah minyak pun.

Banyak sebenarnya cerita raya, tapi menulis blog ni pun sebab tunggu orang bersiap. Nak pergi Subang ada meeting. hehe..

Nie CZ nak berleter halus-halus, nak kata pelik tu ye jugak tapi manusia ni memang pelik-pelik. Bak kata pepatah, lain orang lain ragam, rambut sama hitam, hati lain-lain! =P

Heyyyy!! Alaaaaa.. member dah sampai. K Cekidout!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...