Friday, October 4, 2013

Cerita NUF 2

Pagi Sabtu yang menyamankan. Tapi tak semua orang rasa nyaman, ada yang sakit, ada yang sihat. Yang sakit saya doakan cepat2 sembuh ok. =) 

Hari ini saya tetap ambil pesanan NUF SKIN LIFE seperti biasa. Feedback yang bercambah dalam wsapp tak akan saya padam sebaliknya, saya akan mengikuti perkembangan pengguna NUF sehinggalah saya sendiri mampu berpuas hati.

Apa tidaknya, baru-baru ni ada yang mengejutkan saya :

Customer NUF : Uitt.. x putih lagi nie.. hihi.. Mengelupas pun x. Sel mati habis dh nie. haha

Macam mana nak jawab nie? NUF tak menjanjikan kulit putih. NUF hanya boleh mencerahkan dan merawat masalah kulit. NUF juga mampu mengembalikan seri dan wajah natural anda. Kalau muka putih, badan gelap susah juga sebab rata-rata tak mahu muka putih badan gelap. Semua nak nampak natural. Memang pilihan mereka tepatlah! 

Customer NUF : Hehe.. ya ka? Baru pakai 3 ari tp jadi licin. Kulit ja x cerah lagi. Awal lg kot..

Fuh! Barulah rasa lega sikit. Memang NUF mampu membuatkan kulit selembut kulit bayi. Saya pun rasa 'sedap' memakai NUF nie. Memang berbaloilah dengan harga tu. Lagipun, konsep pemakaian NUF tidak sekuat produk lain. PAGI dan MALAM. Dua bulan pun boleh tahan.. 


Ok nanti kita cerita lagi pasal NUF.
Kalau berminat dengan NUF SKIN LIFE, produk kecantikan pertama dengan AIR ZAM-ZAM nie, boleh hubungi saya di fb - citra zura atau boleh wsapp saya di 019-4959885. 


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...