Saturday, May 17, 2014

Hari Guru

Assalamualaikum... 

Malaslah nak update entri kat tempat kerja. Memang banyak masa free tapi macam malu orang tengok-tengok. Hihi.. Yelah, nak merepek bagai sebelum publish rasa malu. Tau jugak rasa malu! Hihi.. Nie ayat tak boleh blah masa sekolah menengah.

Zura malu?? 
Takkan Zura tau erti malu!! 

Hehe.. Ingat aku manusia hati besi ke..
Ok.. ok.. Eh baru perasan.. Sekarang nie trend tulis dengan 'titik' yg banyak.. (..) Tak tau la kenapa tp memang dh jadi satu trend.. Kalau 1 mcm tak cukup............ (cukuplah tu)

Ok. 
Sebenarnya yg atas tu telah ditulis pada waktu pagi. Lepas tu hilang idea sekejap. hehe.. Semalam, hari guru! Memang banyak yg mengepos ucapan di FB. =) Saya pun dh ucap dah. Tengoklah kat bawah nie :



Hihi.. ALhamdulillah.. Tahun nie pun sama seperti tahun lain jugak. Tetap diraikan sbg cikgu =)  Cuma tak ada gambar nak tunjuk sebab hp nie kalau nak transfer kena guna card reader bagai. Jadi sekadar pos di wechat. 

Pagi-pagi dekat opis masing-masing mengucapkan Selamat Hari Guru. Yg paling best bila dapat hadiah berbentuk makanan - siap desert bagai. Hihi.. Lepas tu dapat lagi. Alamak, saya tak boleh makanlah! Manis.. Hehe.. Simpan je bagi budak-budak rumah makan. 

Ok. Nak cau dulu! 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...