Monday, June 30, 2014

Kakak oh Kakak

Dari tadi asyik tengok orang 'sedang membaca' blog saya. Thanks..

Memang tulis untuk dibaca pun tapi tak ada la berinformasi sangat pun. Sekadar borak-borak kosong. Oh, mungkin borak kosong tu dah cukup berinformasi bagi sesetengah orang. Saya takkan menulis tanpa tujuan. Setiap perkara yang saya buat ada motifnya tersendiri. =)

Ceritanya sekarang tengah kumpul kekuatan nak turun beli kurma kat Cold Storage. Mata pun macam nyaman-nyaman nak bantal. Mengantuk punya pasal tak sedar tertidur dekat surau dgn gaya duduk sejam lebih! Mulut cover dengan kain sebab masa tu dah memang ngantuk tahap drakula pun.

Tak sabar hujung minggu ni nak balik kampung. Nak makan masakan MAK. Nak bau suasana kampung. Nak bersahur cara kampung. Wah bestnya..! Tadi terasa nak mengular.. Tanya student kalau-kalau nak bercuti Isnin ni sebab kelas diorang dah jadi terlebih 1 minggu. Hukk3.. Selalunya semua akan best sorak horey horey.. Kali ni tak.. "Kami suka tengok kamu!"

Ah.. Terasa kembang sikit hidungku! Tapi kejap je sebab tengah pikir nak ayat diorang supaya bersetuju. Hahaha.. Cikgu rindu mak la...

Tengah jalan-jalan nak masuk kelas, sekilas lalu nampak la student2 kelas lain dan ex-student sem lepas. Sekali dia jerit, "Kak, tak nak derma darah ke?"

Tergamam aku! Tolonglah jangan puji aku depan orang. Hahaha.. Aku pun sempat lagi kontrol konon-konon tak kisah pun panggil kakak. "Puasa." Senyum je sepanjang  jalan. Indahnya Ramadhan =)


Jom! Jom! Nak p cari si mata cantik sambil berbisik "Yusufffffffff Taiyob.."

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...