Saturday, June 21, 2014

Kalau Dah Jodoh

Tarikh yang sudah dipersetujui. Hehe...

Alhamdulillah.. Manusia hanya mampu merancang. Kami rancang nak langsungkan awal iaitu sebelum Ramadhan tapi urusan masih belum selesai jadi terpaksa dibawa ke satu tarikh lain. Tarikhnya? Biarlah rahsia. Hehe..

Apapun bersyukur sebab akhirnya dah dapat tahu siapa yang mengisi kekosongan gelaran suami selama ni. Tak sangka dan tak pernah terfikir pun. Antara kami tak pernah pun berbincang hal ni. Inilah yang dinamakan jodoh. Bercinta 10 tahun pun belum tentu ada jodoh.

Siapa pun dia, seperti yang aku pernah ucap dulu - aku terima dia seadanya. =)

Pernah tengok bakal pengantin buat pelamin sendiri? Ha.. Nanti tengoklah! Sep bajet aku.. Hehe.. Untung la dapat Pak Andam ni. Make sure pak andam keras ok.. Bukan auw..auw.. =)

Kenduri belah perempuan asalnya nak buat kecik-kecik je tapi disebabkan bergabung rasanya my mom uruskan dengan cara dia la. Kenduri cukur rambut pun dah macam kenduri kahwin inikan kenduri kahwin. Aku mood sempoi-sempoi je sebab dulu dah pernah kenduri besar.

Bukan apa, kenduri tu setakat nak bgtau orang kampung, yeay dah kahwin! Selebihnya kalau melampau sangat pun membazir dan tak disukai Allah swt. Cukuplah sekadar yang mampu.

Ok bye

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...