Monday, August 4, 2014

Puas Bercuti 12 Hari

Hari ni baru masuk kerja setelah bercuti 12 hari. Raya dan kenduri kahwin bergabung. Meletup! Memang la meletup tulang-temulang ni. Hehe..

Tadi dapat berita artikel hari raya dah keluar. Tak sabar nak tengok. Masuk kerja macam ada Mim dan Lam : Malas dan Lemau, hehe tapi dah sampai ofis jumpa member-member terus rasa seronok. Macam best je kerja. Hehe..

Pagi-pagi dah keluar melepak kedai mamak. Kelas tak ada! Yeay! Tapi markah students dah kena submit. Werk! =P

Gambar kahwin dan segala cerita pasal kahwin tu nanti la. Hehe.. Tunggu bagi lapang sikit. Apapun semuanya berjalan dengan lancar walaupun terdapat beberapa masalah kecil seperti baju dan bla bla bla..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...