Tuesday, August 12, 2014

Status Pengajian Ditangguhkan

Sekejap ye.. Baru sampai ofis. Tak sempat nak update apa-apa. Hehe.. Amboi , tak sabar betul korang! =) Tengah sarapan nasi + bihun goreng + milo suam.

Wah, dah macam update status fb. Tapi tak tau pulak nak update apa sebab kepala tengah fikir nak buat sajak untuk Gaza ni. Kalut dengan kenduri dah terlepas penulisan cerpen untuk AADK hari tu. Frust la jugak. Duduk kampung mana ada line internet sangat. Kalau buka hostspot pun tak kuat.

Ok. Cerita pasal status pengajian. Sebelum ni kan statusnya dropped! Dah pergi bayar untuk key in subjek, suruh buat surat bagai. Selepas beberapa kali surat tak lepas kononnya salah format dan sebagainya, akhirnya ditemukan dengan seorang pembantu tadbir yg agak baik hati nak tolong. Hantar surat suruh check format dan sebagainya, lastly dapat info status pengajian ditangguhkan. Ditangguhkan selepas bayar yuran pengajian rm1250!! Fuh! Memang rasa tak berbaloi. Tapi semangat nak habiskan pengajian tu melebihi segalanya, tak mengapalah. Penat lelah bekerja hangus pun tak mengapa. Asalkan sem depan dapat sambung pengajian seperti sediakala.

Apapun layanan yang diberikan sungguh baik. Komitmen untuk membantu juga sangat dihargai. Ini tidak, nak sound kita macam kita budak sekolah. Nak leter macam boleh selesai masalah. Orang tua memang begitu. Dah tahu ada masalah, selesaikanlah. Bukan berleter cari punca bagai. Pening..


Apapun, ALHAMDULILLAH.. Mampu bernafas di bumi hijau tersebut kembali! I'm coming..



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...