Thursday, August 14, 2014

Update Hari-hari Pun Jadi Masalah Ke???

Kau rasa menyampah ke aku update hari-hari? Dah aku rajin update, kau dah kenapa? Pelik! Tak nak baca tak payah baca. Tak rasa nak rugi sesen pun sebab aku guna internet free je hari-hari. Tak suruh kau bayar pun nukilan-nukilan aku ni. Kau dengan cara kau, aku dengan cara aku. 

Manja-manja kucing ada taringnya, ada kukunya. Jangan sampai mencakar, jangan sampai menggigit. Bisanya sampai ke mati.

Sepatutnya dah tidur ni tapi baru lepas mandi. Kepala dah berat semacam. Masa jaga exam tadi dah beberapa kali nak jatuh. Badan berpeluh-peluh. Mata berpinar-pinar. Konon boleh stay la. Tak sampai 5 minit dah gelabah sorang2 kat belakang. Angkat kaki mintak orang gantikan tempat aku. 

Kesnya tak bekpes!! So sad.. 

Hmm.. Oklah, nak tidur. Saja je nak update. Lagi orang berbunyi lagi aku buat. Hang nak main game dengan aku? Silakan. Kadang-kadang aku boleh jadi Zura yg dulu. Sinis! 

Pasai apa aku marah? Sebab aku jenis tak hadap nak amek port pasal orang lain. Tiba-tiba terasa pedas-pedas je.. Maksudnya ada juga orang dok amek port pasal aku. Amek port is okay la. Lumrah. Amek port vs canang tu yg hangin. Meh la try.. Kot aku bagi sedaih makan tar kot! 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...