Tuesday, November 18, 2014

Hai November!!

Selesai sudah program bahasa di kolej. Fuh! Lega macam buang batu daripada kepala..

Sorang je lec bahasa kat sini. Memang serabut la nak uruskan itu dan ini. Jadi program kecil sahaja tapi dari mula sampai habis semua kena buat la termasuklah program penutup.

Dalam tengah sibuk tu si suami buat lawak pulak. Adeh! Hilang stres.. Hari ni 19/11, saja je dia post Happy Birthday, macam tiap-tiap hari je hari lahir kita. Sekurang-kurangnya rasa hilang stres gitu.
Terlalu banyak kejutan yang diterima sepanjang sambutan 141114 tu. Memang best la! Siap call nyanyi2 lagi..



Lepas ni terbang ke Kelantan. Makan kenduri sambil buang angin ambil angin hehe.. Angin kerja banyak tapi kena keluar juga sehari dua. Dah lama tak bercuti! Yeayyyy...



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...