Monday, November 3, 2014

Musim Sibuk Okay!

Letihnyaa.. Tapi nak jugak update blog sebab lama sangat diam.. Bukan tak pernah menaip tapi tak jadi pos sebab rasa macam banyak je nak tulis. Nie pun sekadar melepaskan lelah. Kepala dah sarat sangat menanggung stres.

Stres betul mengadap kerenah pelajar yang tak berkesudahan. Tak hairanlah pensyarah saya dulu asyik merungut. Kadangkala benda yang remeh pun terpaksa ditelan. Sekarang ni proses mengadap kuiz dan ujian yang telah dibuat oleh pelajar-pelajar. Nak buat soalan macam sedap je tapi bab nak menanda memang menuntut kesabaran. Rasa nak termuntah. Sampaikan terpaksa bawa balik kerja ke rumah.

Semalam, kami suami isteri kena tipu! Haha.. Dah lama tak menziarah abang ipar, sekali dia call suruh pergi makan-makan. Ingat ada kenduri apa-apa. Sekali kena tipu. Haha.. Dia kata dah lama sangat tak nampak muka. Lalalala~ Tapi nak dijadikan cerita, memang dah jadi majlis makan-makan pun. Siap cendol bagai.. balik dari Shah Alam, kami tapau Pizza. Entah.. Si kecik nak makan pizza. Layankan aje..

Ok. Tak larat la nak taip banyak2.. Bye!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...