Friday, December 26, 2014

Selamat Bercuti

Selamat bercuti!

Alhamdulillah.. Cuti kali ni.. Kunjungan tetamu yg tidak putus. Semalam sepupu, hari kawan-kawan Dudu. Kalau fokus masyarakat kat luar rumah, makkk aiii.. Meriah.. Meriah dgn COC..

Aku pulak biasa la. Dgn dunia aku.. Hehe.. Tak kacau org dan buat hal sendiri. Memang stok menyendiri org kata. Dah biasa dr kecik.. Tak suka diganggu..

Kecoh la baru-baru nie dgn status fb aku pasal nurse. Ada kawan sekolah kerja nurse sentap. Aku terpaksa delete sbb nak jaga hati kawan2.. Tapi yg panas, orang lain yg over acting. Bak kata member aku keyboard warrior. Berani la komen2.. Aku pm mintak no fon nak cakap terus tak balas tapi komen bagai nak rak sampai ungkit aku nie pakai tudung litup bagai..

Masalahnya aku tak maki lagi pun.. Aku cakap benda lain dia pusing benda lain. Macam dia sorang kerja nurse. Aku memang jenis tak minat nak tekak cara camtu.. Tak puas hati apa2.. Jumpa atau aku direct je call. Jadi senang. Umur dah 30 tapi lagak macam budak2.. Tak hadap aku..

Yg bestnya.. Siap doa aku bukan2.. Lantaklah.. Kalau depan mata pecah muka jugak aku bagi. Aku bertudung pun salah.. Tak bertudung pun salah.. Tu semua nak dijadikan point yg entah apa2..

Padahal aku nie tak kenal dan tak tau pun dia tu kerja apa. Sekalipun kerja nurse.. Takkan setiap post nak terasa bagai. Ces.. Over!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...