Tuesday, April 7, 2015

Dah Boleh Pakai Baju Lama! :(

Kau rasa kenapa aku letak emo icon :( 

Nampak macam kisah best je sebab boleh pakai baju lama. Tapi sebenarnya baju lama tu BESAR!! Kisahnya sebelum aku sambung Master ni, aku tempah 7 helai baju kurung. Entah bagaimana, baju tersebut tersalah potong sampaikan bila aku pakai besar dan nampak macam orang tua je. 7 HELAI!!
Kau bayangkan la sekarang nie aku pakai baju tu. Yang bahunya jatuh.. Tapi muat kat bahagian badan. Entahlah baru je dua bulan lebih.. Badan masih tak nak turun sangat. 

Terubat sebab hari-hari nampak anak depan mata. Yelah, pengorbanan untuk mendapatkan seorang anak. Bab badan ni takpelah, mamy diet slow2.. Aku siap beli penimbang. Hari-hari si suami yang naik penimbang =) Kelakor pulak.. Sebab dua-dua dah debab.. 

Kau sape? Hehe. Entah sebab aku rasa aku nak mention kau.. Kau lah! =) 

Aku pun dah mendaftar diri di pusat gym. Dah mula nak melonggarkan dan mendapatkan stamina. Yeah itu barulah aku. Mana boleh hidup diet makan je, rasa rimas je kalau tak keluar peluh. Nak pergi jogging, dah ada anak. Jadi curi lunch hour punya time la pergi gym. Nasib baik jadual sem ni okay.

Lain-lain?


Dah. Nak pergi makan. Aku dah bawa bekal sekarang nie sebab bangun awal. Siap masak kat suami lg. Rajin kan.. =) 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...