Sunday, July 5, 2015

Mak Jemah tu sape?

Hai uols.. Rindu Mak Jemah ke? Maklumla Mak Jemah bizi sikit..

Minggu EXAM!! Memang camni la..

Alahai.. Mak Jemah sekarang nie sesaje jalan nk sapu blog yang dah naik sawang nie.. Lelabah buat port tapi takpe lelabah baik sebab tolong Nabi saw dulu.. =)

Mak Jemah saja nk  cerita baju raya Mak Jemah tak beli lagi. Anak Mak Jemah dah 5 helai!! Haha.. Siap dapat 'kereta baharu' lagi!! Hayoo... Betullah! Bila dah ada anak, apa-apa untuk diri sendiri dah tak fikir sangat dah.

Mak Jemah excited sesangat sebab Mak Jemah suka beli baju lelaki. Bila Mak Jemah gi shopping Mak Jemah tengok oh!!!! banyak gila baju pompuan. Nyampahnya.. Mungkin sebab Mak Jemah takde anak pompuan kot. Tapi kan.. Mak Jemah nie memang 'kurang' sikit dengan pompuan sebab dalam family Mak Jemah dah biasa hidup dengan lelaki. Kawan pun dengan lelaki. Pompuan pun dah macam laki. So Mak Jemah memang dah rasa best sangat kalau dapat anak lelaki. Eh! Kisah pulak engkau nokkk..

Apesal Mak Jemah dah macam Encik AA!! Haha Entah.. Penangan mulut laser tak kena tempat jadi viral sekali dengan hakuuu pulak jadi camtu. Heii.. Plishhhh lah!

Tema Mak Jemah depends kpd apa yang dijual nanti. Ingat di hati ada 3 color yg berkenan.. tapi tunggu je la.. Disebabkan Mak Jemah keje dekat shopping complex japgi memang Mak Jemah nak tawaf sekali roundddddd gitu.. Eh apa Mak Jemah nk cerita lagi hah??


Anak Mak Jemah!! Hehe.. Ala.. apa-apa tengok IG Mak Jemah je la..Mak Jemah nie bukan berkira sangat kalau orang nak check kain Mak Jemah.. Hehe.. Check takpe.. Selak makan habuan la.. Kecik tak kecik. Mak Jemah lompat terajang je.. Tu kot kalau hampa nak kenai Mak Jemah. Dua hari nie Mak Jemah garang sebab ada pihak jantan tu memang tahap kuong hajor!! Itu Mak Jemah kata kalau depan Mak Jemah mau kena lanyak.. HADAP sangat haku kalau dia tu jantan. Makan kayu la.. Aku bedal segala.. Hang nak main dengan Mak Jemah. Mak Jemah cakap elok2 hang naik kepala.. Hang tak tau Mak Jemah dengan hospital orang gila tu dah ngam kemain.. Hang try la..

Mak Jemah tak propa. Budak jantan tu dah kena reject tanya hakuuu soklan2 yang memang menyirap! Ha.. kenan la nak makan buah padu Mak Jemah.. Hang tak dok depan mata Mak Jemah xpa la,, Eh! Mak Jemah tu sape?


Hehe.. Ok malas ah Mak Jemasssssh nak over emonasional. Boring.. K bai,,

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...